GESCHENKEN

Hierbij presenteren wij onze eindejaarsgeschenken brochure van 2020.​

In bijzondere tijden worden kerstpakketten of cadeaus altijd zeer gewaardeerd. We hebben een mooie selectie gemaakt voor ieder budget en ieders smaak. Ook dit jaar kun je deze pakketten weer via onze website bestellen. Nieuwsgierig welke artikelen er allemaal in de geselecteerde pakketten zitten? 

Wil je liever persoonlijk contact om een kerstpakket zelf samen te stellen? Neem dan contact met ons op! 

Ben je op zoek naar een luxe pakket met Gastrovino producten, mooie wijnen en delicatessen, dan hebben wij deze ook. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het maken van een keuze. Samen met u zorgen we dat uw personeel, medewerkers en/of relaties een passend geschenk gaan ontvangen aan het einde van het jaar.

Want samen maken we 2020 onvergetelijk!

Op zoek naar het perfecte geschenk voor een zakenrelatie of misschien wat anders? ​

Al meer dan 35 jaar stelt Gastrovino elk jaar met zorg de mooiste geschenken samen. Passend bij elke doelgroep en vrijwel elk budget. Laat u adviseren door onze experts en laat een op maat gemaakt cadeau samenstellen. Wij nodigen u daarvoor van harte uit om uw wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen en onze mogelijkheden om voor uw relaties of werknemers een passend geschenk samen te stellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Gastrovino is dé specialist op het gebied van wijn. Wij komen over de hele wereld om voor u de meest fantastische wijnen te selecteren. 

Bezoek onze winkel

  • 072-53 23 56 9
  • info@dedeelwijnkoperij.nl
  • Boekel 31B, 1921 CE Akersloot

OPENINGstijden

  • Woensdag - Vrijdag:
  • 10:00 – 17:30 uur
  • Zaterdag:
  • 10:00 – 17:00 uur

2020© All Rights Reserved Design by Hommes Marketing